دسر

طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی

مواد لازم
کره آب‌شده ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
بیسکویت پتی‌بور خورد شده ۲۵۰ گرم
کره ۱/۲ پیمانه یا ۱۱ گرم
شکرقهوه‌ای ۲/۳ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شیرعسلی ۳۹۷ گرم
موز کوچک ۴عدد
آب لیمو تازه ۲-۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم‌ گرفته ۱۱/۴ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
شکلات رنده شده برای تزئین به مقدار لازم

برای شروع، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و نمک و شکر را اضافه کنید. تا زمانی که شکر کاملاً آب شود به هم زدن ادامه دهید. شیر عسلی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رنگ کاراملی طلایی به خود بگیرد و بعد بگذارید تا خنک شود. کره ی آب شده را به بیسکویت پتی بور خورد شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از این‌که کامل مخلوط شدند مواد را درون قالب گودی بریزید و آنقدر با پشت قاشق فشار دهید تا به ته و کناره های ظرف بچسبد. کارامل را درون قالب بریزید و بگذارید خنک شود. سپس به یخچال انتقال دهید. پس از ۱ ساعت آماده است. رای رویه‌ی دسر، موزها را خرد کنید و به آب لیمو آغشته کنید (تا از سیاه شدن موزها جلوگیری شود). موزها را روی لایه‌ی کاراملی بچینید و سپس روی موزها را با خامه‌ی فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.

نکات تکمیلی
  • بانوفی پای از ترکیب بیسکویت، کارامل و موز تهیه می‌شود و یکی از محبوب‌ترین دسرهای کلاسیک انگلیسی است که بیشتر در مهمانی‌های خانوادگی سرو می‌شود.
  • کارامل این دسر به خاطر وجود شیر عسلی خوش‌طعم‌تر از کارامل‌های دیگر است.
  • زمان تهیه و آماده سازی مواد اولیه حدوداً ۲۰ دقیقه می باشد.
  • زمان پخت حدوداً ۵ دقیقه می باشد.
منبع
کجارو
برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن