غذای اصلی

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
گردو چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب انار ۲ پیمانه
آرد نخودچی یا آرد سوخاری
۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
دارچین و زعفران به مقدار لازم
شکر در صورت تمایل به مقدار لازم
 
گوشت چرخ کرده را با مقدار کمی نمک، زرد‌چوبه، آرد نخود و پیاز رنده شده، ورز می‌دهیم و به صورت کوفته‌های ریز گلوله‌ ای کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. وقتی گوشت ها کاملاً سرخ شدند، آنها را کنار می‌گذاریم. سپس گردوی چرخ کرده و آرد سفید را کمی در روغن تفت می‌دهیم تا رنگ آن یک درجه تیره شود. بعد روی آن ۱ پیمانه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد و گردو کم‌کم از خود روغن پس دهد.

سپس رب انار را اضافه می‌ کنیم. بعد از یک ساعت کوفته ها را به گردو اضافه می‌کنیم. سپس رب انار را داخل خورشت می‌ریزیم و می‌گذاریم با گوشت و گردو چند قل بزند. بعد از ۱۰ دقیقه کمی از آن می‌چشیم، بنا به ذائقه خود، میزان ترشی آن را تنظیم می‌کنیم. اگر بیش از حد ترش بود، کمی شکر به آن اضافه می‌کنیم تا طعم آن مناسب شود. سپس، مقداری زعفران و دارچین به خورشت اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد. پس از جا افتادن و جمع شدن روغن روی ظرف خورش آن را با چلوی ساده آبکشی سرو می‌کنیم.

نکات تکمیلی
  • زمان تهیه و آماده سازی مواد اولیه حدوداً ۲۰ دقیقه می باشد.
  • زمان پخت آن حدوداً ۳ ساعت می باشد.
  • مقدار مواد اولیه برای ۶ نفر مناسب می باشد .
  • فسنجان با گوشت قلقلی جزو انواع خورش می باشد.

 

منبع
کوکپدسرآشپز پاپیون
برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن