نوشیدنی

طرز تهیه کاپوچینو در منزل (بدون نیاز به دستگاه)

مواد لازم
قهوه یا اسپرسو دم کرده (برای هر فنجان) یک سوم فنجان
شکر یک دوم قاشق چای خوری
شیر چرب ۲۰۰ میلی لیتر

شیر سرد را با شکر مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار می دهیم تا بجوش بیاید. ظرف را از روی حرارت برداشته و با استفاده از همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خوب کف کند نکته اینجاست که باید از یک طرف شروع به هم زدن کنید و به صورت چرخشی از همزن استفاده نکنید قهوه را دم کرده که می توان از قهوه ترک و یا اسپرسو استفاده کرد. داخل فنجان تا یک سوم آن قهوه می ریزیم با استفاده از یک قاشق شیر گرم را داخل فنجان می ریزیم تا دو سوم فنجان و آخرین مرحله اضافه کردن کف شیر هست استاندارد اندازه فنجان کاپوچینو ۱۵۰- ۱۸۰ml است. اما شما می توانید فنجان بزرگتر در صورت نیاز استفاده کنید و در انتها می توانید روی آن را با پودر دارچین یا قهوه تزئین کنید.

همچنین ببینید: طرز تهیه قهوه ترک 

نکات تکمیلی
  • زمان تهیه و آماده سازی مواد اولیه حدودآ ۵ دقیقه می باشد.
  • زمان پخت و دم کشیدن حدوداً ۱۰ دقیقه می باشد.
منبع
سرآشپز پاپیونسوران
برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن